Gerookte zalm carbonara

4a9b13610605357f07d976b0232cbae202e979212779052f4b42a08512242942.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de zalm in reepjes.

  2. Smelt een klontje boter in een pan en stoof hierin de looksnippers zacht. Haal ze van het vuur.

  3. Klop de eieren los met de room. Voeg de look, gemalen parmezaan en de helft van de zalm toe.

  4. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en giet hem af. Giet het roommengsel in de warme pan zodat dit iets gaat indikken onder het roeren. Voeg de warme pasta toe en schep goed door elkaar.

  5. Werk af met de rest van de zalm, parmezaanschilfers en bieslooksnippers.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit