Vis
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Vinaigrette: doe de mayonaise, yoghurt, rode besjes en bieslook in de blender. Mix kort tot een vinaigrette. Voeg water toe om een beetje dunner te maken. Kruid met peper en zout.
Schil de komkommer en snij in kleine blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn.
Meng de jonge slablaadjes met de komkommerblokjes, fijngesnipperde rode ui en kerstomaatjes in een grote kom. Voeg wat vinaigrette toe.
Plaats de gemengde sla in het midden van een bord op een toren. Dresseer de zalm erover en er rond. Versier met wat sprietjes verse bieslook.
Druppel er nog een beetje vinaigrette over of geef er nog wat vinaigrette bij in een apart kommetje.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders