Homemade goulash

5e97a3d17b24641e7659003fbba844d3d864f78186a6f7430d222384cccc2762.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de paprika’s in twee en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in repen. Pel de ui en snij in fijne ringen.

  2. Snij het vlees in dunne plakjes.

  3. Verwarm een scheut olie in de wok en roerbak het vlees goudbruin. Haal het gebakken vlees uit de wok.

  4. Roerbak de uien en paprika vervolgens in de wok. Voeg er de soep met een half blik water aan toe. Roer er de tomatenstukjes door. Breng aan de kook en roer goed door.

  5. Zet het vuur lager en voeg er het vlees bij. Laat doorwarmen en breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

  6. Werk af met fijngesneden bladpeterselie en serveer met gekookte rijst.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit