Koud soepje van piel de sapo

25019fa9dd15fecae663abeca1459ed9b238da88469035d4021b63f8e1f9e7ef.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de meloen in 2 en verwijder de schil. Haal de zaadjes uit de meloen.

  2. Doe het vruchtvlees in de blender.

  3. Pers de sinaasappel en voeg het sap samen met 6 blaadjes basilicum en 1 el olijfolie bij de meloen. Kruid met peper en zout en mix tot een soep.

  4. Plaats de meloensoep ± 1 u in de koelkast tot ze heel koud is.

  5. Verdeel de soep over 4 borden of kommetjes.

  6. Snij de ham in snippers en verdeel over de meloensoep.

  7. Werk af met een paar blaadjes basilicum, kruid met peper en besprenkel met olijfolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit