Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de platte peterselie, bieslook en ¼ bosje kervel fijn. Roer de kruiden door de zure room. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Doe in een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
-
Pel de sjalot en snij in ringen.
-
Verwarm de witte wijnazijn met de suiker tot de suiker gesmolten is.
-
Giet dit mengsel over de sjalotringen en laat afkoelen.
-
Kook de krieltjes met schil gaar in gezouten water.
-
Giet af en laat volledig afkoelen.
-
Halveer de krieltjes en snij een klein stukje van de bolle onderzijde van elk krieltje. Zet op een serveerbord.
-
Snij de makreel in stukjes, niet groter dan de krieltjes.
-
Beleg elk krieltje met een stukje makreel. Spuit de zure room met kruiden erover.
-
Werk af met enkele sjalotringen, wat lompviseitjes, wat kervel en wat fleur de sel.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven