Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Leg de kipfilets tussen bakpapier en klop ze plat. 
- 
                    
                    Meng het paprika- en kurkumapoeder en wrijf de kipfilets hiermee in. 
- 
                    
                    Bak de kipfilets gaar en krokant in wat boter. Kruid met peper en zout. Snij in reepjes. 
- 
                    
                    Schil 2 cm verse gember en snij heel fijn. 
- 
                    
                    Meng de yoghurt met de olijfolie, zout, citroenzeste en gember. 
- 
                    
                    Halveer de avocado’s en verwijder de pit en de schil. 
- 
                    
                    Snij de tomaatjes in 2 en marineer ze kort in olijfolie. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Vul de twee helften avocado op met de tomatenstukjes. 
- 
                    
                    Leg op ieder bord sla, kipfiletreepjes en opgevulde avocado. 
- 
                    
                    Werk af met de yoghurtdressing, pompoenpitten en chiazaad. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                