Paddenstoelen met tomaat

af3c3afdc7e5841f146dae7a8e2edcf5ce4520e77a265c3912cce7ac2f8fd06d.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de champignons en snij in dunne plakjes. Pel de sjalot en look en snipper beide fijn. Pluk de blaadjes van de platte peterselie en hak fijn. Ontvel de tomaten en snij in kleine stukjes.

  2. Verhit de olijfolie in de pan en voeg de sjalot- en looksnippers en ½ van de peterselieblaadjes toe. Roerbak op een zacht vuur gedurende een vijftal minuten. Voeg de champignonplakjes toe en bak op een hoog vuur. Giet de wijn erbij en laat verdampen.

  3. Verlaag het vuur opnieuw en voeg de tomatenstukjes toe, kruid met peper en zout.

  4. Zet het deksel op de pot en laat nog 10 minuten koken. Roer af en toe.

  5. Haal het deksel van de pot, laat het overtollige vocht verdampen. Roer de rest van de peterselie erdoor en schep in een warme kom.

  6. Dien onmiddellijk op.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit