Paksoisalade met glasnoedels

218d42075b4277ca8a76f465a2be7f8e3572e6f74961a7e8806f3bf27be16243.jpg

Allergenen

Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

  2. Snij de komkommer in de lengte middendoor. Schraap de zaadjes er met een koffielepel uit. Snij de komkommer in plakjes. Meng de rijstazijn, het gemberpoeder, de honing, de look, de lente-uitjes en de sesamolie erdoor. Schep goed door elkaar en laat 15 minuten rusten.

  3. Verwijder het onderste stuk van de paksoi. Snij de stelen en de bladeren in fijne reepjes. Meng deze door de komkommersalade. Laat nog 15 minuten marineren. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Bereid de noedels en schep ze door de salade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit