Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zeef de bloem in een grote kom en roer er een snuif zout door. Breek de eieren in een kuiltje in het midden van de bloem en klop de eieren onder de bloem. Voeg de melk langzaam toe en klop tot een glad beslag.

  2. Verhit een kleine koekenpan op een hoog vuur tot de pan goed heet is. Smelt een klontje boter in de pan. Schep er net genoeg beslag in en draai de pan rond om een gelijkmatige laag deeg te krijgen.

  3. Bak de pannenkoek langs beide zijden goudbruin. Leg op een bord en ga verder tot al het deeg opgebruikt is. Laat de pannenkoeken afkoelen.

  4. Ganache: breng de room aan de kook en giet over de chocolade. Roer stevig tot alle chocolade gesmolten is en je een gladde massa krijgt.

  5. Leg 1 pannenkoek op een serveerbord en bestrijk met een laagje ganache. Dek af met een volgende pannenkoek en ga verder tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Eindig met een laagje ganache.

  6. Bestrooi met Maltesers. Verpak het geheel in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.

  7. Haal net voor het opdienen uit de koelkast en serveer.

  8. Tip: hoe kleiner de pannenkoekjes, hoe hoger de taart. Je kan ook chocoladebolletjes gebruiken om af te werken.