Pasta met kappertjes, zongedroogde tomaten, tonijn en passata

565f413b67d539afec06d2e4a12832c44aefc4383f067402608a34fb92501a9b.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui, snij fijn en stoof aan in 1 el olijfolie.

  2. Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes. Snij de chilipeper fijn.

  3. Voeg de zongedroogde tomaten, chilipeper, kappertjes en tonijn met de olie bij de ui. Laat 5 min bakken.

  4. Pers de look en bak kort mee.

  5. Voeg de passata toe en laat de saus in de pot met deksel 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.

  6. Kook de pasta al dente.

  7. Giet de pasta af en meng onmiddellijk onder de saus.

  8. Werk de pasta af met Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit