Pasta met nieuwe aardappeltjes, groene bonen en pesto

66a68c8099a23494b7491b4f356ab934f792834daf6602052c1d2e076640f357.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de aardappeltjes grondig en snij ze in plakjes.

  2. Kuis de boontjes.

  3. Breng een ruime kookpot met licht gezouten water aan de kook.

  4. Kook de boontjes hierin beetgaar; schep met een schuimspaan uit het water.

  5. Kook daarna de pasta en aardappelplakjes samen in 8 minuten beetgaar.

  6. Giet de pasta en aardappelen in een vergiet.

  7. Roer de pesto samen met een scheutje olijfolie in de warme kookpot. Voeg pasta, bonen en aardappelen toe en schep door elkaar.

  8. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  9. Werk af met basilicumblaadjes en serveer met geraspte Parmezaanse kaas.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit