Pasta met nieuwe aardappeltjes, groene bonen en pesto
                    
                    
                Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Was de aardappeltjes grondig en snij ze in plakjes.
 - 
                    
                    
Kuis de boontjes.
 - 
                    
                    
Breng een ruime kookpot met licht gezouten water aan de kook.
 - 
                    
                    
Kook de boontjes hierin beetgaar; schep met een schuimspaan uit het water.
 - 
                    
                    
Kook daarna de pasta en aardappelplakjes samen in 8 minuten beetgaar.
 - 
                    
                    
Giet de pasta en aardappelen in een vergiet.
 - 
                    
                    
Roer de pesto samen met een scheutje olijfolie in de warme kookpot. Voeg pasta, bonen en aardappelen toe en schep door elkaar.
 - 
                    
                    
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
 - 
                    
                    
Werk af met basilicumblaadjes en serveer met geraspte Parmezaanse kaas.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders