Eieren , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg en bak blind. Haal uit de oven en laat afkoelen op een taartrooster.
Meng het amandelpoeder met de bloemsuiker in een kom. Roer de zachte boter en de losgeklopte eieren erdoor tot een homogene massa.
Schil de peren. Rasp 1 peer fijn en schep door het amandelmengsel. Snij de overige peren in plakken.
Smelt de chocolade boven een warmwaterbad. Schep op de taartbodem. Giet het amandelmengsel er bovenop. Dek af met plakjes peer.
Bak in 35 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven