Eieren
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Verwarm de oven voor op 200°C.
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Leg het bakpapier erin en verzwaar met bakbonen. Bak de bodem in 10 minuten goudbruin en krokant.
Verwijder de steunvulling en duw de bodem plat. Bestrijk met tapenade en schik de gehalveerde, uitgelekte artisjokharten erop. Verkruimel de feta erover.
Klop de eieren los met de yoghurt en de zure room. Kruid met cayennepeper en schep de basilicumstukjes erdoor. Giet het eimengsel over de artisjokken en strijk glad.
Bak goudbruin en gaar in 20 minuten.
Serveer lauwwarm.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders