Ravioli met boschampignons en truffelolie

19b28a6dcf314eec4fbfe2f82f48f3191aca74de405ba2abd05f87f6a8771821.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel en snipper de look fijn.

  2. Borstel de paddenstoelen schoon en snij eventuele grote exemplaren in stukken.

  3. Snij de minichampignons in kwartjes.

  4. Snij 4 salieblaadjes in reepjes en bak de rest van de salieblaadjes krokant in hete boter. Laat uitlekken op keukenpapier. Pel de look en snij fijn.

  5. Breng een pot licht gezouten water aan de kook.

  6. Bak de paddenstoelen op een hoog vuur in hete boter. Voeg de look- en saliesnippers toe. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Hou warm.

  7. Laat de ravioli in zachtjes kokend water glijden en kook ze gaar in 2 à 3 min. Schep ze voorzichtig met een schuimspaan uit het water. Laat uitlekken en verdeel over de voorverwarmde borden.

  8. Schep de paddenstoelen erover, druppel er wat truffelolie op en werk af met krokante salieblaadjes en schilfers Parmezaanse kaas.

  9. Geef nog een draai van de pepermolen en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit