Salade met kruidenomelet

Salade met kruidenomelet

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de dressingingrediënten door elkaar en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  2. Klop de eieren los met de melk en meng er de tuinkruiden en waterkers door. Kruid met peper en zout.

  3. Laat een klont boter gelijkmatig smelten in een grote koekenpan en giet het eimengsel erbij. Bak op een zacht vuurtje en dek de pan af. Draai de omelet om en laat nog enkele minuten bakken. Laat de omelet iets afkoelen en rol ze op.

  4. Bak de sjalotjes in boter. Kruid met peper en zout en voeg de spekreepjes toe. Bak ze krokant.

  5. Snij de salades en maak ze aan met de vinaigrette. Verdeel over de borden en serveer er de spekblokjes over.

  6. Snij de omelet in rolletjes en schik deze op de salade.

  7. Lekker met volkorenbrood.