Slaatje met gerookte eendenborst en kersen

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de kruiden en pluk de verschillende blaadjes. Zwier goed droog en meng in een kom.
-
Ontpit de kersen.
-
Schik de friséesalade in een kommetje. Meng de kruiden goed en drapeer een toefje kruiden in het midden van het bord.
-
Leg de sneetjes gerookte eendenborst op de sla en schik de ontpitte kersen ertussen.
-
Kruid met peper en zout. Besprenkel met wat fijne olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders