Slaatje van tuinkruiden met geitenkaasje in bladerdeeg

ba1b3b254a5aa602a64701f38647ea9b5931d6af5f5b2987e0041910e9cc9cba.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pluk en spoel de verschillende verse kruiden, rucola en veldsla. Zwier goed droog. Meng onder elkaar en hou fris.

  2. Steek met de uitsteekvorm 8 ringen uit het bladerdeeg. Vul in het midden op met ½ geitenkaasje. Strijk rondom in met het losgeklopt eigeel. Plooi dicht in de vorm van een halve maan. Bak af in een oven op 180°C gedurende ± 15 minuten.

  3. Meng voor de dressing de olijfolie met de witte wijnazijn en honing. Kruid met peper en zout.

  4. Dresseer de gemengde kruidensla op het bord. Leg de bladerdeeggebakjes erbij. Versier met een in 2 gesneden radijsje en nappeer met de vinaigrette.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit