Stoofpotje van parelhoen met wortelspaghetti en knolselderaardappelpuree

c2c23bf562dbf007889f7a6720116f12bd492b3e403f559f7b525633e885160b.jpg

Allergenen

Selder, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en snij fijn. Bak samen met de parelhoenfilets aan in boter. Kruid met peper en zout.

  2. Voeg de laurierblaadjes en tijm toe en blus met de rode wijn. Laat de alcohol verdampen.

  3. Overgiet met de fond en voeg de veenbessenconfituur toe. Laat op een zacht vuurtje 25 min sudderen. Bind de saus met rouxkorrels.

  4. Schil de knolselder en aardappelen. Snij in stukken en kook gaar in gezouten water.

  5. Giet het vocht weg en prak tot een puree. Meng de room onder de puree en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  6. Blancheer de wortelspaghetti en laat uitlekken.

  7. Bak de gedroogde veenbessen een paar min aan in 1 el olijfolie en voeg de wortelspaghetti bij de veenbessen.

  8. Draai de wortelspaghetti op rond een vork en schik op het bord, maak mooie quenelles van de puree en schik mee op het bord.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit