Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortelen en snij in schuine plakjes van 2 mm.

  2. Snij de kool in reepjes.

  3. Snij de maïskolfjes in de lengte doormidden.

  4. Pel de ui en snij in partjes.

  5. Snij de sluimererwten in de lengte in 3 reepjes.

  6. Pel de look en snipper fijn. Pel de gember en rasp 1,5 el fijn.

  7. Verwarm de wok op een matig hoog vuur. Voeg de wokolie toe en bak daarin de look, gember en ui.

  8. Voeg na 3 min de wortelen, maïskolfjes en Chinese kool toe.

  9. Bak de groenten in ± 3 min beetgaar.

  10. Voeg peultjes, sojasaus en groentebouillon toe.

  11. Laat het gerecht nog 2 min doorbakken.

  12. Roer de maïzena glad met 1,5 el water.

  13. Maak een kuiltje in het midden van de wok en giet daar het papje in.

  14. Roerbak tot de saus gaat binden en schep er dan de sojascheuten door.