Tortellini met ham, snelle tomatensaus en lookbroodkruim

Tortellini met ham, snelle tomatensaus en lookbroodkruim

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Plet 2 tenen look met de handpalm of een groot chefmes.

  2. Verwarm de olijfolie 5 min met de look in een antikleefpan. Laat niet bruinen. Verwijder de look.

  3. Voeg het paneermeel toe. Laat al roerend goudbruin bakken.

  4. Pel de ui en overige look en snipper fijn.

  5. Verhit wat olijfolie in een steelpan.

  6. Bak de ui glazig. Voeg de look en spaghettigroenten toe en roer even om.

  7. Voeg de sriracha, het tomatenconcentraat, het groentebouillonblokje en de gedroogde kruiden toe en roerbak kort.

  8. Bevochtig met de passata en tomatenblokjes.

  9. Laat 20 min rustig pruttelen onder deksel. Roer regelmatig.

  10. Snipper de basilicum fijn. Roer door de saus en kruid met zwarte peper en zout.

  11. Kook de tortellini al dente in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Roer 200 ml kookvocht van de pasta bij de saus.

  12. Schep de tomatensaus op de tortellini en werk af met het broodkruim.