Volkoren notenkaasbroodjes

Volkoren notenkaasbroodjes

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de 2 soorten bloem in de keukenmachine. Voeg eerst de gist toe en dan beetje bij beetje het water.

  2. Snij de walnotenkaas in kleine stukjes. Meng het zout en de helft van de kaas erdoor.

  3. Vorm een bol van het deeg. Laat deze 1 uur rijzen onder plasticfolie op bakpapier.

  4. Verdeel het deeg in 8 porties.Vorm tot bolletjes door ze telkens naar onderen toe te vouwen. Bestuif de bolletjes onderaan met een beetje bloem en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.Verdeel de rest van de kaas erover. Duw deze bovenaan er iets in.

  5. Dek af met plasticfolie en laat ½ uur rijzen.

  6. Bak 10 minuten af op 200°C in een heteluchtoven. Zet een bakje water onderaan in de oven om een krokante korst te bekomen.

  7. Draai de ovenstand na 10 minuten op 160°C. Laat de broodjes verder bakken tot ze de gewenste kleur hebben.