Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de verschillende aardappelsoorten grondig. Schil de zoete aardappelen. Snij in de lengte in fijne plakjes met de mandoline.
-
Spoel de aardappelschijfjes zeer grondig, het zetmeel moet weg zijn. Dep droog.
-
Bak de verschillende aardappelsoorten apart in frituurvet op 140°C. Laat bakken tot ze krokant zijn.
-
Haal uit het frituurvet en doe in een kom met keukenpapier.
-
Meng de verschillende soorten onder elkaar en bestrooi met wat zeezout.
-
Tip: lekker als aperitiefhapje of als bijgerecht bij een stukje wild.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven