Aardbeitiramisurollade

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vulling
-
Meng de mascarpone met de room, suiker, slagroomversteviger en vanillesuiker. Klop tot een romige massa.
-
Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Hou 2 aardbeien apart. Snij de rest van de aardbeien in dunne plakjes en leg ze in een rechthoek op bakpapier.
-
Dop elke boudoir kort in de melk.
-
Leg de boudoirs dicht tegen elkaar op de aardbeiplakjes.
-
Verdeel de mascarponecrème over de koekjes en strijk glad. Doe de rest in een spuitzak met gekartelde spuitmond en leg in de koelkast.
-
Rol de rollade op met behulp van het bakpapier.
-
Zet 3 tot 4 u in de koelkast.
-
Verwijder het bakpapier en leg de rollade op een schotel. Werk af met dotjes mascarponecrème. Snij de apart gehouden aardbeien in 2 en schik op de mascarponecrème.
-
Serveer onmiddellijk.