Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- Fruit
Blauwe bes
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Beslag
Ingrediënten: 125.0 ml Boni bio halfvolle melk 2.0 grote Spar eieren 180.0 g Boni Griekse yoghurt 2.0 el kokosolie 3.0 el ahornsiroop 1.0 buisjes vanille-extract 180.0 g havermoutvlokken 0.5 kl kaneelpoeder 1.0 el bakpoeder 0.5 kl zout
Giet de melk in de blender. Voeg de rest van de ingrediënten voor het beslag toe en mix glad.
-
Laat 10 min rusten.
-
Verwarm de oven voor op 80°C.
-
Verhit een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag op een middelhoog vuur. Schep, als de pan heet is, kleine hoopjes deeg in de pan.
-
Laat 3 à 4 min bakken. Draai ze om als ze droog worden aan de randen en kleine bubbeltjes vormen bovenaan.
-
Bak nog 2 à 3 min en schik op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Hou warm in de oven terwijl je de rest van het beslag opbakt.
-
Serveer met ahornsiroop, frambozen en blauwe bessen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven