American pancakes met havermout

10b72c1d713425f665eb89e6a704d3378f6070ea5425437e270993b0229d93f3.jpg

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Beslag

    Ingrediënten: 125.0 ml Boni bio halfvolle melk 2.0 grote Spar eieren 180.0 g Boni Griekse yoghurt 2.0 el kokosolie 3.0 el ahornsiroop 1.0 buisjes vanille-extract 180.0 g havermoutvlokken 0.5 kl kaneelpoeder 1.0 el bakpoeder 0.5 kl zout

    Giet de melk in de blender. Voeg de rest van de ingrediënten voor het beslag toe en mix glad.

  2. Laat 10 min rusten.

  3. Verwarm de oven voor op 80°C.

  4. Verhit een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag op een middelhoog vuur. Schep, als de pan heet is, kleine hoopjes deeg in de pan.

  5. Laat 3 à 4 min bakken. Draai ze om als ze droog worden aan de randen en kleine bubbeltjes vormen bovenaan.

  6. Bak nog 2 à 3 min en schik op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Hou warm in de oven terwijl je de rest van het beslag opbakt.

  7. Serveer met ahornsiroop, frambozen en blauwe bessen.