Allergenen

Eieren , Gluten , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade:
  2. Pel de look en snij de chilipeper in stukjes. Doe samen met de sojasaus, sriracha, rijstazijn, 1/2 limoensap en het komijnpoeder in een hakmolentje en mix fijn. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de kip in stukken en doe met de marinade in een kom. Meng goed door elkaar, dek af en zet minimum 1 u tot een nacht in de koelkast.

  4. Aji verde-saus:
  5. Verwijder de zaadjes van de groene chilipeper. Pel 1/2 look. Snij de lente-ui en 1/2 koriander grof. Doe de chilipeper, koriander, lente-ui, look, mayonaise, zure room en sap van1/2 van de limoenen in de blender en mix tot een gladde saus. Kruid met zout en zwarte peper.

  6. Rijg de kip aan spiesen. Verwarm de BBQ of verhit een grillpan op een laag vuur.

  7. Gril de kipspiesen aan beide kanten tot de kip gaar is.

  8. Pel de rode ui en snij fijn. Serveer de kipspiesen met aji verde, fijngesneden rode ui en korianderblaadjes.