Gegrilde champignonbrochettes

4Geen vlees/vis60minPrint
Ingrediënten
  • 500 g grote champignons
  • 4 eetlepels Boni olijfolie
  • 4 eetlepels citroensap
  • g peterselie
  • ½ koffielepel suiker
  • ½ koffielepel zout
  • g peper
  • g cayennepeper
  • 2 teentjes look
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
Recept

1. Week 8 bamboe satéstokjes minstens 15 minuten in koud water.
2. Doe alle ingrediënten, behalve de champignons, in de blender en mix kort tot je een homogene structuur krijgt.
3. Reinig de champignons en snij ze overlangs door.
4. Leg de champignons in een kom en overgiet met het gemixte mengsel. Laat ± 45 minuten in de ijskast marineren.
5. Schuif de champignons op de satéstokjes.
8. Gril op de barbecue.

< naar recepten