Kleurige groentebrochettes

8Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediënten
  • 1 paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 16 grotchampignons
  • 8 krielpatatjes
  • verse tijm en rozemarijn
  • verse rozemarijn
  • verse oregano
  • verse dragon
  • 2 teentjes look
  • 15 cl Boni Selection Griekse olijfolie
Recept
  1. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in vierkanten.
  2. Snij de aubergine en courgette in stukken van gelijke grootte.
  3. Borstel de champignons schoon.
  4. Was de krielaardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water.
  5. Pel de teentjes look en duw ze door de lookpers.
  6. Doe de groenten, champignons en aardappelen in een kom. Besprenkel met olijfolie en schep de verse kruiden met de look erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
  7. Laat 2 u marineren op kamertemperatuur.
  8. Rijg de groenten en aardappelen afwisselend aan prikkers.
  9. Rooster ze regelmatig draaiend in 15 min gaar op de barbecue.
< naar recepten