Kleurige groentebrochettes PT30M 8 porties 2 teentjes knoflook 15 cl Boni Griekse olijfolie 1 paprikapoeder 1 groene paprika 1 gele paprika 1 aubergine 1 courgette 16 grotchampignons 8 krielaardappelen verse tijm en rozemarijn verse rozemarijn verse oregano verse dragon

Kleurige groentebrochettes

67e03a5b19f52e1e39ea69250b4fc34c523dbd1ba7bb18b458c05600dcf6486a.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in vierkanten.

  2. Snij de aubergine en courgette in stukken van gelijke grootte.

  3. Borstel de champignons schoon.

  4. Was de krielaardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water.

  5. Pel de teentjes look en duw ze door de lookpers.

  6. Doe de groenten, champignons en aardappelen in een kom. Besprenkel met olijfolie en schep de verse kruiden met de look erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  7. Laat 2 u marineren op kamertemperatuur.

  8. Rijg de groenten en aardappelen afwisselend aan prikkers.

  9. Rooster ze regelmatig draaiend in 15 min gaar op de barbecue.