Artisjokbodems met sla, boontjes, parmezaan en frisse vinaigrette

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een grote kookpot op het vuur met de witte wijn en witte wijnazijn. Giet er 1 l water met een snuifje zout bij. Breng aan de kook.
-
Breek de steel van de artisjokken en voeg toe aan het kokende water. Laat de artisjokken gaarkoken.
-
Haal de artisjokken uit het kookvocht en laat volledig afkoelen. Pluk de bladeren van de artisjok, tot je het hart en de bodem over hebt. Verwijder het haar in het midden en spoel de artisjokbodems kort in koud water.
-
Pel en snipper de sjalot.
-
Meng de gembersiroop, rode wijnazijn en olijfolie en voeg de sjalotsnippers toe. Kruid met peper en zout.
-
Kook de boontjes beetgaar in kokend gezouten water en laat afkoelen. Snij in stukjes en meng onder de salade met de bieslook.
-
Werk de salade af met de vinaigrette en extra peper en zout.
-
Schik de salade op de artisjokbodems, rasp er parmezaan over en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven