Atole

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het maïsmeel met een scheut warm water (7 cl).
-
Snij de vanillestok overlangs in 2.
-
Verwarm water of melk en laat de suiker erin smelten.
-
Voeg het kaneelstokje, vanillestokje en een mespunt zout toe en roer de maïspasta erdoor.
-
Breng aan de kook onder voortdurend roeren tot de gewenste dikte.
-
Schraap de zaadjes uit de vanillestok met de botte kant van een mes en roer door de atole. Verwijder de vanillestok.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven