Aziatische bowl met spitskool, sesam, wortel en gehakt

Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de spitskool in fijne reepjes. Schil de wortels en rasp ze grof.
-
Pel de ui, look en schil de gember. Snij de ui in halve ringen. Snij de look en gember fijn.
-
Verhit de olie in een grote pan of wok op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak tot het goed doorbakken is.
-
Doe de ui, look en gember erbij en bak deze mee totdat de ui zacht is.
-
Voeg de spitskool en wortel toe aan het gehaktmengsel. Roer goed door en bak het geheel nog 5 á 7 min op middelhoog vuur.
-
Giet de sojasaus, rijstazijn en honing erbij. Meng goed en laat nog 2 á 3 min sudderen. Kruid met zout en peper.
-
Serveer en werk af met fijngesneden lente-ui en sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven