Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Banaan
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet de banaan met een vork en klop de eieren erdoor.
-
Roer het bakpoeder, vanillearoma en kaneelpoeder erdoor.
-
Maak je de ontbijtvariant, schep dan havermoutvlokken door het beslag.
-
Smelt een klontje boter in een koekenpan en schep hoopjes beslag in de pan.
-
Laat rustig bakken. Keer ze om en laat ook de andere kant goudbruin bakken.
-
Serveer met vers fruit en druppel er wat esdoornsiroop over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven