Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid de rosbief met peper en zout en schroei aan alle zijden krokant in hete olijfolie. Laat 30 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 170°C. Haal het vlees uit de oven en laat afkoelen.

  2. Snij de courgette in dunne plakjes met behulp van een snijmachine of mandoline. Bak de plakjes courgette gaar in hete olijfolie. Laat ze afkoelen.

  3. Mosterdvinaigrette: meng de eidooier met de mosterd en de azijn en roer er de arachideolie onder. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de broodjes overlangs in 2.

  5. Snij de rosbief in dunne sneetjes. Snij de tomaatjes in fijne plakjes.

  6. Schik de tomaten- en courgetteplakjes op het onderste broodje met daarboven een sneetje rosbief. Giet er wat mosterddressing over.

  7. Zet het bovenste deel van het broodje erop.