Rosbief

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het vlees uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de sjalotten, snij eerst in de lengte middendoor en daarna in plakjes.
-
Pel en pers de look.
-
Bind de takjes kruiden samen met keukentouw.
-
Smelt een klontje boter in een gietijzeren pot op een matig vuur en laat de boter bruisen.
-
Kruid het vlees met peper en zout en bak aan alle zijden goudbruin. Haal het vlees uit de pot.
-
Roer de sjalotten en look door het braadvet en schik de rosbief er bovenop. Leg het kruidentuiltje erbij en dek de pot af.
-
Laat 25 min verder garen in de voorverwarmde oven.
-
Haal de rosbief uit de pot en verpak in aluminiumfolie. Laat 25 min rusten voor je plakjes snijdt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven