Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Halveer de uien en de bol look. 
- 
                    
                    Was de wortelen en de selder. Snij de wortelen in dikke schijven en halveer de selder. 
- 
                    
                    Warm de oven voor op 250°C. 
- 
                    
                    Zet het soepvlees of schenkel met het spek 30 à 40 min in een braadslee in de voorverwarmde oven tot het vlees en de botten bruin kleuren. 
- 
                    
                    Wrijf de tomatenpuree op het vlees en voeg de uien, look en wortel toe. Laat 20 à 30 min verder bakken in de oven. 
- 
                    
                    Schep het vlees met de geroosterde groenten in een kookpot. 
- 
                    
                    Giet 500 ml water in de braadslee en schraap de aanbakresten van de bodem. Giet het water bij het vlees in de kookpot. 
- 
                    
                    Kruidentuiltje
- 
                    
                    Bind de tijm, peterseliestengels en laurier samen met keukendraad. 
- 
                    
                    Voeg de selder en kruidentuiltje toe. Giet 5 l water erbij en breng aan de kook. Laat 4 tot 8 u rustig sudderen. 
- 
                    
                    Giet door een zeef. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                