Cazuela de vacuno (runderschotel)

Cazuela de vacuno (runderschotel)

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij in partjes. Plet en pel de look. Snij in plakjes. Pluk de blaadjes van de oregano en peterselie.

  2. Doe het vlees in een pot en voeg oreganoblaadjes, ui, een handvol peterselieblaadjes, selder en look toe. Bestrooi met 1 kl zout, overgiet met het water en breng aan de kook. Laat 1 u 30 min garen.

  3. Schil de aardappelen, wortelen en zoete aardappel. Snij de aardappelen en wortelen in stukken en de maïskolven middendoor.

  4. Voeg de groenten toe aan het vlees en laat 30 min mee garen.

  5. Kuis de boontjes en snij het vruchtvlees van de paprika in stukken. Voeg toe en laat nog 15 min verder garen. Snij de rest van de peterselie en alle koriander fijn.

  6. Salade

    Snij de tomaten in partjes, pel de ui en snij in fijne ringetjes. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en bestrooi met peterselie.

  7. Schik het vlees en de groenten in diepe borden. Overgiet met bouillon en werk af met pilipili en fijngesneden koriander.