Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm het bier op een zacht vuur.
-
Smelt de chocoladecallets erin.
-
Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Klop de room iets meer dan half op.
-
Spatel de room onder de chocolade.
-
Schep in een kom en laat een nachtje rusten in de koelkast voor het beste resultaat.
-
Maak mooie bollen met een ijsschepper. Werk af met wat geraspte chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven