Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en versnipper de sjalot.
-
Verwarm de boter in een pot en fruit de sjalotsnippers tot ze licht kleuren. Overgiet met cognac en roer door. Laat 2 minuten koken. Roer de room en mosterd erdoor en laat 5 minuten inkoken.
-
Doe de lepeltest: de saus is voldoende ingedikt als ze op de bolle kant van de lepel blijft kleven.
-
Roer de Parmezaanse kaas erdoor, laat wegsmelten.
-
Haal de pot van het vuur en voeg tijm toe.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven