Couscous van bloemkool en broccoli met komkommer, wortel en knolselder

4Geen vlees/vis15minPrint
Ingrediënten
  • ½ bloemkool
  • 1 broccoli
  • 1 bosje radijsjes
  • 1 komkommer
  • 2 lente-uitjes
  • 4 el Spar geraspte wortelen
  • 4 el Spar geraspte knolselder
  • 2 el Spar zaden en pitten gemengd
  • 4 el Boni Selection olijfolie
  • ½ citroen
Recept
  1. Rasp de roosjes van de bloemkool en broccoli fijn tot couscous.
  2. Snij de radijsjes in flinterdunne plakjes.
  3. Haal de zaadjes uit de komkommer en snij in kleine blokjes.
  4. Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
  5. Meng alle groenten onder elkaar. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en citroensap.
  6. Werk de salade af met de zaden- en pittenmengeling.
< naar recepten