Couscous van bloemkool en broccoli met komkommer, wortel en knolselder

Allergenen
Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rasp de roosjes van de bloemkool en broccoli fijn tot couscous.
-
Snij de radijsjes in flinterdunne plakjes.
-
Haal de zaadjes uit de komkommer en snij in kleine blokjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Meng alle groenten onder elkaar. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en citroensap.
-
Werk de salade af met de zaden- en pittenmengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven