Quinoa, bloemkool en broccolicouscous, radijsjes en lente-ui met yoghurtmuntdressing

4Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediënten
  • 2 kopjes quinoa
  • ¼ bloemkool
  • ½ broccoli
  • 1 bosje radijsjes
  • 3 lenteuitjes
  • 1 kopje natuuryoghurt
  • ½ bosje verse munt
  • g sap van ½ limoen
  • 1 mespuntje cayennepeper
Recept

1. Bereid de quinoa zoals vermeld op de verpakking. Laat afkoelen.
2. Rasp de bloemkool en de broccoli tot een soort van couscous.
3. Spoel de radijsjes en snij in fijne schijfjes.
4. Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
5. Doe de afgekoelde quinoa, bloemkool- en broccolicouscous, radijsjes en lente-ui in een grote kom en meng.
6. Snij de muntblaadjes in heel fijne reepjes.
7. Meng de yoghurt met de munt, het limoensap en de cayennepeper.
8. Serveer de yoghurtmuntdressing in een apart kommetje.

< naar recepten