Quinoa, bloemkool en broccolicouscous, radijsjes en lente-ui met yoghurtmuntdressing

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid de quinoa zoals vermeld op de verpakking. Laat afkoelen.
-
Rasp de bloemkool en de broccoli tot een soort van couscous.
-
Spoel de radijsjes en snij in fijne schijfjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Doe de afgekoelde quinoa, bloemkool- en broccolicouscous, radijsjes en lente-ui in een grote kom en meng.
-
Snij de muntblaadjes in heel fijne reepjes.
-
Meng de yoghurt met de munt, het limoensap en de cayennepeper.
-
Serveer de yoghurtmuntdressing in een apart kommetje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven