Couscoussalade met sinaasappel, wortel en appel
                    
                    
                Gluten , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Dressing: meng het sap van de sinaasappel met de mosterd, het oranjebloesemwater, de olijfolie, de komijn en de koriander. Kruid met peper en zout.
 - 
                    
                    
Kook de couscous zoals vermeld op de verpakking.
 - 
                    
                    
Schil de wortelen en snij in kleine blokjes.
 - 
                    
                    
Pel de eetsinaasappel en snij in stukjes.
 - 
                    
                    
Hak de pistachenoten grof.
 - 
                    
                    
Schil de appel niet. Verwijder het klokhuis en snij in blokjes.
 - 
                    
                    
Meng de nog warme couscous met de dressing, wortel, appel, pistachenoten, rozijnen en sinaasappelstukjes.
 - 
                    
                    
Werk de salade af met munt.
 - 
                    
                    
Eet de salade lauw of laat afkoelen in de koelkast.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders