Couscoussalade met sinaasappel, wortel en appel

cd2239a0a6ae8a5b276efdcfd1e1b93f13b7f5bc0292b15de2a060884515a86c.jpg

Allergenen

Gluten , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: meng het sap van de sinaasappel met de mosterd, het oranjebloesemwater, de olijfolie, de komijn en de koriander. Kruid met peper en zout.

  2. Kook de couscous zoals vermeld op de verpakking.

  3. Schil de wortelen en snij in kleine blokjes.

  4. Pel de eetsinaasappel en snij in stukjes.

  5. Hak de pistachenoten grof.

  6. Schil de appel niet. Verwijder het klokhuis en snij in blokjes.

  7. Meng de nog warme couscous met de dressing, wortel, appel, pistachenoten, rozijnen en sinaasappelstukjes.

  8. Werk de salade af met munt.

  9. Eet de salade lauw of laat afkoelen in de koelkast.