Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel, de selder en de raapjes. Snij alles in hapklare stukjes en de bloemkool in kleine roosjes.
-
Meng alle rauwe groenten met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Verhit de grill van de oven en kleur de groentjes onder de hete grill.
-
Kook de suiker, de azijn en het water op met de laurier en de tijm.
-
Schep de gegrilde groenten in een bokaal of goed sluitbare pot en giet er de kokende pekel op. Laat minstens 1 nacht trekken.
-
Serveer koud als frisse toets bij de raclette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven