Frambozenyoghurtmuffins PT30M 12 porties 1 kl bakpoeder 270 g bloem 1 kl vanille-extract 200 ml volle yoghurt 170 g fijne suiker 2 Spar eieren 125 g verse frambozen

Frambozenyoghurtmuffins

fc8535315562c3317743b3c7af049ce75c7be37f2729f78320557586735eaba2.jpg

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Bekleed een muffinvorm met papiertjes of vet de muffinvorm in met boter en bestuif hem daarna met bloem. Klop alle overtollige bloem weg.

  3. Meng de bloem en het bakpoeder in een kom. Klop de yoghurt, eieren, vanille-extract en suiker in een maatbeker op.

  4. Voeg de natte ingrediënten aan de droge toe en roer alles voorzichtig met een houten lepel.

  5. Voeg de frambozen toe en roer lichtjes door.

  6. Verdeel het beslag over de bakvormpjes en laat de muffins 15 tot 20 minuten bakken.

  7. Test na 15 minuten of ze gaar zijn door een houten prikkertje in het midden van een muffin te steken. (Het prikkertje moet schoon zijn als het er weer uit komt.)