F’rell Am Rèsleck (forel met rieslingsaus)

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Snipper de peterselie fijn.
-
Wentel de forel door de bloem en bak in een pan mooi bruin aan beide zijden in wat boter. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Leg de forel in een ovenschotel.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de sjalotten met de peterselie glazig in het bakvet van de vis.
-
Blus met de riesling en laat verdampen. Bevochtig met de visbouillon en de room. Breng aan de kook en laat wat indikken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Giet de saus over de vis en bak 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Snipper de kervel, dragon en bieslook fijn.
-
Schil de aardappelen en kook 20 min gaar in licht gezouten water. Giet af.
-
Bestrooi de vis met de gesnipperde groene kruiden. Serveer met gekookte aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven