noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de noten grof en bak krokant in olijfolie in een pan.
-
Snij de prei in 2 en spoel grondig.
-
Bak de prei in zijn geheel goudbruin in olijfolie in een pan. Voeg 3 el water toe, dek af met bakpapier en laat nog 5 à 10 min verder garen op een zacht vuur, tot het water verdampt is.
-
Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie. Leg hierin de gebakken prei. Kruid met peper en zout.
-
Strooi de peterselie en cheddar over de prei en laat kort gratineren in de oven op 200°C.
-
Besprenkel de prei na het bakken met citroensap en werk af met de geroosterde noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven