Gegrilde Provençaalse groenten

ff1c23b7c588b850d839b0aec25af0e312b56e6203b5f1b9f8c8293c5e69657d.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Schil de wortelen en snij in de lengte in 2 (grotere exemplaren in 6). Schil de peterseliewortel en snij in de lengte in Snij de courgette in de lengte in even grote stukken als de peterseliewortel.

  3. Meng de wortel en peterseliewortel in een ovenschotel.

  4. Snij de bol look in Voeg rozemarijn, tijm en laurierblaadjes toe aan de schotel.

  5. Wrijf in met 5 el olijfolie. Kruid met pilipili en zout.

  6. Plaats 30 min in de voorverwarmde oven.

  7. Wrijf de courgette in met 2 el olijfolie en voeg toe aan de schotel.

  8. Bak nog 15 min verder.

  9. Snipper de peterselie fijn en werk de schotel ermee af.