Allergenen

Gluten , Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de schorseneren en snij in gelijke stukken van 8 cm. Kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en dep droog.

  2. Rasp de schil van 1/2 van de sinaasappels en pers het sap ervan. Meng dit met honing en sojasaus tot een lak.

  3. Verhit de olijfolie in een pan. Leg de schorseneren erin en bestrijk royaal met de sinaasappellak. Laat karamelliseren en glanzen op middelhoog vuur.

  4. Pel de rest van de sinaasappels en snij de partjes los tussen de vliesjes (= peler à vif).

  5. Rooster de walnoten kort in een droge pan en hak grof. Snij de bieslook fijn.

  6. Schik de gelakte schorseneren op borden. Verdeel er sinaasappelpartjes over, verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met walnoten en bieslook. Werk af met wat extra lak en een draai zwarte peper.