Geroosterde peer gevuld met mascarpone en hazelnoot-kaneelboter
Kookgerei
Pan met antiaanbaklaag (1)
Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter en laat ze bruisen tot hazelnootkleur. Giet in een kannetje en roer de honing, vanille, kaneel en nootmuskaat erdoor.
-
Snij de peren in de lengte middendoor en verwijder het klokhuis met een parisiennelepel.
-
Verwarm de plancha of een pan met antiaanbaklaag en druk de peren 4 min met de snijkant op de hete plaat tot de randen donker kleuren. Draai om en laat de andere kant nog 4 min bakken.
-
Schik de peren op de borden, schep de mascarpone in de holte, verkruimel de speculaasjes erover en overgiet met de hazelnoot-kaneelboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders