Geroosterde peer gevuld met mascarpone en hazelnoot-kaneelboter

Geroosterde peer gevuld met mascarpone en hazelnoot-kaneelboter

Kookgerei

Pan met antiaanbaklaag (1)

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt de boter en laat ze bruisen tot hazelnootkleur. Giet in een kannetje en roer de honing, vanille, kaneel en nootmuskaat erdoor.

  2. Snij de peren in de lengte middendoor en verwijder het klokhuis met een parisiennelepel.

  3. Verwarm de plancha of een pan met antiaanbaklaag en druk de peren 4 min met de snijkant op de hete plaat tot de randen donker kleuren. Draai om en laat de andere kant nog 4 min bakken.

  4. Schik de peren op de borden, schep de mascarpone in de holte, verkruimel de speculaasjes erover en overgiet met de hazelnoot-kaneelboter.