Gevulde driehoekjes met noten, kastanjes en vanille

4Zoet30minPrint
Ingrediënten
  • 120 g gekookte kastanjes
  • 60 g hazelnoten
  • 60 g Boni Selection pompoen- en zonnebloempitten, chiazaad en hennepzaad
  • 60 g fijne suiker
  • 1 buisje vanillearoma
  • 3 brickdeegvellen
  • 100 g Spar boter
Recept
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rooster de noten in een droge koekenpan. Doe ze samen met de suiker, het vanillearoma en de kastanjes in het hakmolentje. Mix tot een pasta.
  3. Smelt de boter.
  4. Snij de vellen brickdeeg in 4 repen.
  5. Bestrijk elke reep met gesmolten boter en leg onderaan in de rechterhoek 1 kl vulling.
  6. Vouw de hoek naar de linkerkant en vouw terug naar rechts. Ga zigzag verder naar boven tot je een mooi verpakt driehoekje krijgt.
  7. Schik de driehoekjes op een bakmatje. Borstel ze nogmaals in met gesmolten boter.
  8. Bak goudbruin en gaar in 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
< naar recepten