Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng 2 dl appelsap aan de kook met de suiker tot de suiker gesmolten is. Laat afkoelen.
-
Snipper de muntblaadjes fijn.
-
Meng alle ingrediënten en schep in een ondiepe schaal.
-
Zet de schaal in de diepvriezer en roer regelmatig om. Blijf dit doen tot je een soort ‘crushed ice’ in de schaal hebt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven