Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de blaadjes basilicum van de steeltjes. Snij de look in stukjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
-
Stamp de basilicumblaadjes in een vijzel tot pulp. Voeg de look en pijnboompitten toe en blijf stampen tot alles pulp is.
-
Roer de olijfolie er eerst door en vervolgens de kaas. Stamp door elkaar.
-
Breng op smaak met zeezout.
-
Opgelet! Verhit de pesto niet, maar schep hem door de warme, uitgelekte pasta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven